Вижте как се става секси дама (снимки)

Пловдив Лайф

05-11-2012, 16:58

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Йоана Тодорова

Всичко от Автора

На партито на Боряна бе и нейната приятелка Пламена, която е Мис Пловдив 2012

“Бели Нощи с Йоана” се потопи в приказката наречена “Италиански Фестивал на красотата и прическата” с подготовката за Бялата Нощ на новата участничка.

Боряна Ганева е красива и талантлива пловдивчанка. Финансист по образование, но най-голямата й страст е музиката. Като ученичка е пяла в хор, но сега се бори за място на голямата сцена като солист. Боряна е секси млада дама, която привлича мъжките погледи, но тя все още не е открила своя принц. Възможно е идеалната й половинка да е гледал предаването и вече да препуска към нея.

Боряна претърпя голяма промяна на сцената на “Christian of Roma”. Хората се струпваха на тълпи, за да видят актуалните грим и прически за сезона. Героинята в предаването се превърна в продукт на европейската мода. Фешън прическа, съобразена с модните тенденции, и опушен вечерен грим бяха рамката, която поставиха специалистите на Боряна.

Истински фурор сред гостите на партито, което се състоя в ретро кафе “La Rosa Negra”, предизвика класата, която лъхаше от участничката. Това бе главната причина, която накара героинята в “Една Бяла Нощ на…”  да блесне като диамант. Една от приятелките на Боряна се оказа “Мис Пловдив 2012”- Пламена Кисьова. Дори тя, която се занимава активно с мода, бе заслепена от екстравагантната прическа на участничката. Друг гост бе стилистът Боно, който дойде от фестивала направо на  партито.

При следващата среща с “Бели Нощи с Йоана” ще станете свидетели на нещо ново и различно. Не пропускайте срещата с новата героиня.