Френските шпиони засечени с камера в Коиловци

Крими

06-11-2012, 06:02

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Българските власти замълчаха по случая

Според тях двамата са с арабски черти и са минали посред бял ден под носа на българската полиция. Пресекли са центъра на Коиловци около 9,20 часа на 16 октомври, точно, когато полицията е претърсвала местността километър нагоре.

Чужденците моментално направили впечатление, тъй като били прекалено добре облечени за роми, с много по-светла кожа и с арабски черти. Имали атлетични фигури и по дрехите им личала кал, пише "168 часа".

Двама французи кацнаха с парашут, а още поне трима са ги чакали на земята с черен джип, спрял в частна нива. След стълкновение със собствениците на нивата, които били там заедно с полицай, французите са ступани и са настанени в болница, откъдето тихомълком са изведени от страната.

Българските власти замълчаха по случая, но френските разкриха, че кацналите са от френското разузнаване и са извършвали тайна мисия. Нито във Франция, нито в България обаче обясниха какво правят тук тайно въпросните французи. Очевидно става дума за грандиозен скандал, грижливо крит от отговорните служби в двете страни./ източник: в. 24 часа