Бойко Борисов отсвири ЦСКА за спонсор от раз

Спорт

06-11-2012, 08:33

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

"Газпром" помага само на отбори, които играят в синьо"

ЦСКА си бият, какво да им помагам, зачуди се Бойко Борисов. Премиерът гостува в "Пред банята" по ТВ7 и коментира всякакви спортни теми.

По настояване на единия от водещите - Николай Александров, който е известен цесекар, министър-председателят беше принуден да си каже мнението по темата за бъркотиите в Борисовата градина. Ники Александров беше толкова настоятелен, че вдигна кръвното и изнерви колегата си в студиото Борис Касабов, който пък е левскар до посиняване.

"Ноември дойде, а в ЦСКА раздорите продължават, припомни премиерът. - Само ми пишат съобщения - ту Дучето, ту другите. Искат помощ, а аз не мога да ги схвана какво правят. Уж криза, а в момента ЦСКА играе може би най-добрият футбол".

Бойко Борисов коментира и темата "Газпром". Както е известно, неотдавна плъзна слух, че руският гигант може да стане спонсор на ЦСКА. По-късно обаче стана ясно, че колосът май ще се насочи към вечния враг Левски и най-вероятно по Коледа ще бъде обявен официално за спонсор на тима от "Герена". За това нестандартно намекна и премиерът при гостуването в предаването.

"Когато говорих с "Газпром" ми казаха, че те спонсорират само отбори, които играят в синьо. Фирмените им цветове са са такива, какво да правиш. А ЦСКА с тази игра и като си бият, за какво да им се помага?! "Газпром" ще ги натискам със сигурност да спонсорират някой отбор. Досега помогнах на всички отбори, на които можах".