"Бултрасите": Феро, изгони клоуна Шеткус

Спорт

06-11-2012, 10:07

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

Феновете се канят да линчуват литовския страж

Дните на Ернестас Шеткус в "Ботев" (Пд) са преброени, пише "Стандарт". Вратарят си навлече омразата на феновете на тима, които му гласят линч. "Бултрасите" искаха да му теглят здрав бой още след дербито. Шеткус се превърна в антигерой в 84-ата минута, когато не успя да избие удара на Рангел Абушев и Локо стигна до 2:2. Привържениците на "канарите" издирваха цяла нощ адреса му, за да го посетят.

"Искаме да си поговорим с него насаме, а не да го причакваме след тренировка. Това вече го сторихме, но той явно не разбира от дума", обявиха тарторите на агитката.

„При всяко центриране в нашето наказателно поле ни побеляват косите, вече не издържаме, нека Феро замрази този клоун или ще стане страшно", призоваха феновете.

 Иначе някои от тях си избиха мъката от изпус­ната победа, като изтормозиха привърженици на "черно-белите". Човек на "Стандарт" станал свидетел на едно от мелетата. Екшънът се разиграл в ресторант "Болеро" в квартал "Кършияка". Бригада "Лудата банда" спипа там фенове на Локо, които се отървали с бягство. Един от тях обаче се простил с "черно-бялата" си фланелка. Тя бе поругана от биячите.