Сър Алекс и Джъстин Бийбър сред кошмарите на британците

Булевард

06-11-2012, 15:01

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Най-голямото зло в сънищата на островитяните е финансовият им министър

Тежката финансова криза, която се вихри вече четвърта година, влияе сериозно на съня на британците, сочи ново проучване.

Повече от половината живеещи на Острова се оплакват от проблеми със съня, а 15,3 милиона признават, че затварят очи с помощта на сънотворни.

Безсънните нощи докарват оплаквания от умора при 93% от хората, както и лошо настроение при 83% от анкетираните. Едновременно с това 64% признават, че не могат да бъдат пълноценни на работното си място. 55% обвиняват именно безсънието за проблемите с близките си.

Британците все по-често сънуват кошмари, като най-често причината е във финансовите ядове. Закономерно, за кошмар номер едно е определен настоящият британски финансов министър Джордж Озбърн. Именно Озбърн е "архитектът" на настоящата финансова политика на кабинета на Дейвид Камерън, която цели съкращаване на държавните разходи и доведе до нова вълна безработица и спад във доходите.

Много любопитна е и останалата част от класацията за най-нежелан гост в сънищата. Там "гастролират" бившият премиер Гордън Браун, 32-годишната сексбомба Кати Прайс, душманинът на Бербо, любимец на английските съдии и мениджър на Манчестър Юнайтед. "Черната" петица се допълва от канадския тийн певец Джъстин Бийбър.