Лицемери опитват да ме пенсионират, няма да стане, изригна Янчев

Спорт

06-11-2012, 16:19

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Адриана Димитрова

Всичко от Автора

Третото място е временна цел, основната е титлата, каза капитанът на ЦСКА

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев опроверга информациите, появили се в някои медии в последните дни, че кариерата му в клуба е към своя край и той смята да окачи бутоните в края на полусезона.

Нападките идват от "доброжелатели" на Тошко, който не спира да повтаря, че му се играе, все едно сега започва във футбола. Смелото сърце на ЦСКА отговори подобаващо на тези хора.

"Това, за съжаление са хора, които като ме видят из алеите и лично като се срещнем, пред мен са с едни лица, а същевременно работят зад гърба ми и правят сплетни. Но това си е за тяхна сметка. Лично аз ще си изпълня договора и имам голям ангажимент към феновете на ЦСКА, за мен те са най-важните. Всички други хора, които се опитват да пречат, да създават негативи на мен и на останалите, си е за тяхна сметка", категоричен бе Янчев пред репортер на SPORTLINE.BG.

Капитанът на "червените" сподели и очакванията си за мача с Черно море в събота. Както е известно, ЦСКА по принцип играе трудно на "Тича", а има вероятност и звездата на тима Мишел Платини да не вземе участие в този мач.

"Надявам се да продължим тази възходяща линия, която показваме в последните мачове. Третото място беше временна цел, основната такава, както знаете, е титлата", каза любимецът на сектор "Г" Тодор Янчев.