Акулите отговориха на Пирин с декларация

Спорт

06-11-2012, 16:39

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Претенциите на домакините са напълно безпочвени и абсурдни, се казва в нея

Във връзка с изказванията на председателят на УС на Пирин Гоце Делчев Антонио Сакаджийски, относно това, че съдията е „ударил рамо“ на „Черноморец-Бургас“, спортно-техническото ръководство на акулите излезе с декларация по случая. Ето какво се казва в нея:

„Изключително сме изненадани от реакцията на ръководството на „Пирин“ Гоце Делчев в лицето на г-н Антонио Сакаджийски. Ако трябва да има недоволна страна от съдийството в този мач, то това безспорно щеше да е нашата. Претенциите на домакините са напълно безпочвени и абсурдни. Това щеше да се потвърди пред цялата футболна общественост, ако двубоят се излъчваше по телевизията.

 Несериозно е да се говори и за това, че отборът на „Черноморец-Бургас“ се представя като отбор с огромна власт и влияние, което използва за да се облагодетелства неправомерно. Всеки, който се интересува от футбол, знае в какво състояние се намира бургаския клуб и каква е неговата политика. Същите хора знаят и за това, че именно „Черноморец-Бургас“ получи наградата за феърплей през миналия сезон, защо винаги решава всичко на терена.

Ние поздравяваме и адмирираме всички отбори, които се опитват да играят честен и красив футбол, без значение дали са малки и големи. Но няма да позволим на никой да спекулира по този начин с името ни.

И към г-н Сакаджийски бихме апелирали вместо да отправя абсурдни обвинения, поне да осигури нормални теренни условия за провеждането на футболен мач в „А“ група.