Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

06-11-2012, 19:40

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Sofiautre: кой, къде, кога

Предстоящите събития в страната утре, 7 ноември

Ямбол
На 7 и 8 ноември в Ямбол и Археологически резерват „Тракийски и античен град Кабиле” ще се проведе V Международен симпозиум “Поселищен живот в Тракия”. На 7 ноември 2012 г. от 15.30 часа в музея на Археологическия резерват ще бъде открита изложба „Археологически открития по трасето на АМ „Тракия” в хинтерланда на Кабиле”. Научната част на симпозиума ще се проведе от 9.30 до 16.00 часа в конферентната зала на Етнографски комплекс, кв. Каргон, гр. Ямбол.
Горна Оряховица
От 10.00 ч. в зала 102 на Община Горна Оряховица ще се състои отчет на инж. Добромир Добрев и кметския екип по повод една година управление.
Стара Загора
В 17:00 часа в Регионална библиотека „Захарий Княжески” ще бъде открита гостуващата изложба на фотографии от националния фотоконкурс „Благотворителността през обектива".
Бургас
Фрегатата „Верни” се завръща от едномесечно участие в операцията на НАТО „Актив Индевър“ в Средиземно море. Тържествената церемония по посрещането ще се състои в пункта за базиране – Бургас в 7.45 ч.
Варна
От 10:00 часа, в МКХП „Св. Успение Богородично” свещенослужители от всички варненски храмове ще отслужат заупокойна молитва за патриарх Максим.
Карлово
Областен информационен център – Пловдив ще проведе в Карлово информационен ден под мотото „ДА създаваме заедно”. Началото на информационното събитие е от 10:30 часа в заседателна зала "Васил Караиванов" на общината.
Видин
От 10.30ч.в залата на Областна администрация – Видин ще се проведе редовното заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата в област Видин.