Семейство преби свой познат, не ги пуснал на гости

Крими

07-11-2012, 11:23

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Негостоприемният домакин е с два счупени зъба

Семейство проникна в чуждо жилище в Златарица и преби обитателите му, защото не ги приели на гости, съобщават от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Странният инцидент станал тази нощ около 00,55 ч., когато мъж, жена и двамата им сина влезли в жилището на 24-годишен мъж в Златарица и докато двамата със съпругата му спели, неканените гости нанесли побой на стопанина, в резултат на който са му счупени два зъба.

След проведено издирване са установени и задържани извършителите на побоя - това са 44-годишният М. К., 23-годишният Т. К., 20-годишният С. К. и 40-годишната Е. Т., всички от Златарица.

Пред полицейските служители четиримата обяснили, че се познавали с потърпевшия и имали уговорка да му отидат на гости, но когато почукали на вратата му той отказал да ги приеме. Тогава пренебрегнатите гости се обидили и решили да си отмъстят на домакина, като го набият.

Четиримата са задържани за срок до 24 часа. Срещу тях е започнато бързо производство за незаконно проникване в чуждо жилище и нанасяне на телесна повреда.