Вижте тузарските имоти на Пловдив

Парите

07-11-2012, 13:46

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Сайтът imot.bg подреди най-луксозните жилища за месец октомври

Предлагането на луксозни имоти в Пловдив е силно ограничено. Офертите за лукс къщи превишават близо три пъти тези за апартаменти, посочват от сайта imot.bg. Преобладаващата част от предлаганите имоти са в центъра на града. Къщи могат да бъдат намерени и в Стария град.

 

1. Кършияка (Пловдив) – 480 000 EUR (виж повече)

Многостайното жилище е с разгъната площ от 350 кв.м. Намира се в бутикова кооперация на брега на р. Марица. Заема последните два етажа. Имотът е с южно изложение. Разполага с огромна тераса, от която се разкрива гледка към реката и Стария град.

 

2. Кършияка (Пловдив) – 850 000 EUR (виж повече)

Имотът се състои от три спални. Връзката между двете нива става посредством вита махагонова стълба. Стените са рисувани на ръка, а обзавеждането е по лиценз от Виена.

 

3. Център (Пловдив) – 700 000 EUR (виж повече)

Къщата се намира в центъра на Пловдив. Подходяща е за офис, тъй като се намира в близост до банки, общинската администрация. Сградата притежава уникална архитектура – ретро стил, която същевременно е в крак със съвременното строителство. Къщата е оборудвана с немска PVC-дограма и климатици.

 

4. Център (Пловдив) – 720 000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 360 кв.м. подходяща е за бизнес сграда. Разполага с три входа, като на партерното ниво са разположени търговски помещения. Настилките в сградата са мрамор, гранитогрес и ламинат. Също така има възможност за покупка на две по-малки съседни сгради.

 

5. Център (Пловдив) – 650 000 EUR (виж повече)

Имотът е със застроена площ от 800 кв.м и се намира в непосредствена близост до Главната улица. На партерния етаж има магазини, а останалите два етажа са обособени като офиси.