Мургава продавачка на "маркови" парфюми нападна репортер в действие

Животът

07-11-2012, 16:41

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Колежка от бургаски информационен сайт правила разследване по темата за нерегламентираната търговия

Мургава продавачка на "маркови" парфюми нападна бургаска репортерка, която правила разследване за нерегламентираната търговия.

Закани за убийство и опит за душене използвала разлютената продавачка след като разкрила, че пред нея не стои евентуален клиент.

Свадата се разиграва на Билковата аптека в центъра на Бургас пред очите на смаяни минувачи. Един от тях се осмелил и издърпал колежката от жилавите ръце на ромката. 

Преди да я нападне обаче циганката се опитала да я накара да си купи парфюм за 145 лв. След няколкоминутен пазарлък обаче уличната търговка смъкнала цената на хитовите 20 лв. Това веднага провокирало задаването на въпроса как така от близо 150 лв. цената пада на 20 лв., на което търговката обяснила, че стоката е крадена.

Дори споделила: „Един българин ги краде от Карфуто”. 
Обиграната търговка така и не разбрала, че е записана с диктофон, но зоркият й поглед не пропуснал светкавицата на фотоапарата. Веднага се втурнала в нападение, добрала се до шала на журналистката и почти спряла дъха й, когато се намесил случайният гражданин.
Нападнатата колежка подала жалба в полицията, а от редакцията на медията, в която работи подали сигнал до веригата магазини, от където бойната циганка казала, че се крадат парфюмите. Освен това сезирали и общинската дирекция УКОРС.