Милчо Ангелов с два гола за националите

Спорт

07-11-2012, 18:31

Снимка:

Пресслужба БФС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Много от футболистите, с които сполучихме в Унгария, ще оставят своята значима следа и в мъжкия футбол - смята Владо Стоянов

Нападателят на Черноморец и националния отбор за юноши до 19 години Милчо Ангелов отбеляза два гола в мрежата на Андора за разгромната победа на нашите със 7:0 на евроквалификациите в Унгария.

Този резултат класира българските юноши на второ място в групата и им даде право да играят догодина в следващия квалификационен етап, който е в Литва. Трябва обаче да се подчертае дебело и феър плея от австрийските юноши, които победиха домакините от Унгария с 2:1, въпреки че вече си бяха осигурили класиране за по-напред.

Старши треньорът на лъвчетата Владо Стоянов, който е емблематичен голмайстор на бургаския футбол, бе изключително щастлив от победата и класирането на неговите футболисти.

"Всяка наша атака предвещаваше гол. Браво на момчетата за проявения дух и характер, както и за нестихващото желание да гонят успеха през целия турнир – каза треньорът .

Нито аз, нито някой в моя щаб се е съмнявал, че ще постигнем целта си. Убеден съм, че това не е таванът на силите си и можем да погледнем дори към европейските финали. Радващо е, че този отбор добива все по-високо самочувствие, увереността се усеща в играта ни. Успехът ни е плод на много работа, на условията, които са ни предоставени. И накрая искам да подчертая, че вярвам, че много от футболистите, с които сполучихме в Унгария, ще оставят своята значима следа и в мъжкия футбол”, не скри радостта си Стоянов.