Хан Крум бил последният бг цар, Австрия - континентът с най-много държави

Бургас Лайф

07-11-2012, 23:06

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Вярна на себе си Златка продължи смело да чертае своя собствена карта на света

Нови географски и исторически открития разтърсиха за пореден път най-известната къща в България.

Вярна на себе си Златка продължи смело да чертае своя собствена карта на света след последния географски капан, който й устрои Биг Брадър в състезателната игра, предхождаща номинациите в риалитито.

Австрия се оказа континентът с най-много държави, Юри Гагарин пък стана първият роден космонавт, не спря с уникалните открития Черната Златка.

Преди все пак да стигне до верния отговор Африка, бургаският секссимвол мина и през Америка. В крайна сметка получи похвала от задаващата въпросите с повишена трудност Евелина Павлова „Ако не друго, поне напредваш с географията”, подкачи я водещата, но Златка така и не се усети.

"Айде сега ще я изгонят и ще ходи в континента Австрия да види другите държави там", избъзикаха се веднага с бургазлийката на страницата на риалитито в социалната мрежа. 

Една от тризначките също се включи с любопитни и малко известни факти и дори преобърна представите за история в Къщата като обяви хан Крум за последния български цар. Веднага щом й обясниха, че греши дълбоко благоевградската грация предположи, че е цар Асен и отново остана на стотици години от верния отговор.

Седмичната елиминационна игра, в която съквартирантите трябваше да държат тиктакаща „бомба” докато отговарят на въпроси затрудни и останалите състезатели. Коя е най-малката държава в света и чий лик е на двайсетолевката ги изпотиха сериозно и след грандиозна загуба на синия отбор, капитанът им Люси бе директно номинирана.

От своя страна спечелилата си право да е глава на Къщата Камелия изпрати Орлин да прави компания на талантливата певица в борбата за зрителския вот. Съквартирантите отново пожелаха почти единодушно Къци да е последният номиниран, като към обичайните мотиви, че е дразнещ и се налага, сега прибавиха и откритието, че е интригант и прикрит злобар. „Постоянно дразниш и влизаш в интриги”, заяви дори Багата, който традиционно предпочита да мълчи.

За пълното разбулване на образа му е спомогнала мисията, която в момента тече в Къщата. Никол и Орлин са имали задачата да станат тв водещи на новини, в които да четат спуснати от Брадъра цитати на съквартирантите едни за други. Сензационните кадри и настроенията малко преди големия финал ще бъдат излъчени в епизода утре вечер.

Междувременно в студиото като коментатор на горещите събития в риалитито на живо бе Мис България и наскоро станалата Мисис Русия Антония Петрова. Макар че подчерта, че няма нищо против Черната Златка миската ни се обяви твърдо против поведението на плеймейтката.

"В нея не виждам нищо изтънчено, елегантно, женствено, красиво", разкритикува  Петрова на лайфа за грозните изблици на бургазлийката срещу дребничкия Къци.

Мариана Попова пък обяви, че Люси Дяковска е странна и съмнителна. "Люси ме избягваше в Къщата и не искаше да общува с мен", допълни певицата.