Секретарите от цяла България се срещат в Созопол

Новините

08-11-2012, 10:00

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Морският град ще е домакин на голямото юбилейно събрание

Тържественото 20 общо събрание на Националната Асоциация на секретарите на общините в Република България под наслов „15 години НАСО РБ” започва в Созопол.

То ще бъде открито от председателя на управителния съвет на Асоциацията София Янчева, която е секретар на община Благоевград.

В дневния ред на Общото събрание е включено прием на нови членове на Националната Асоциация на секретарите на общините,както и удостояване на членове със звания и отличия. През следващите два дни работата на НАСО ще продължи с VІІІ Практическа конференция, по време на която ще бъдат представени темите.

Дискусия на участниците ще има и на тема Обсъждане на проекта за нов Закон за местното самоуправление. За последния ден от събранието на Асоциацията на общините са предвидени обсъждане на други актуални въпроси в работата на секретарите на общини и общински администрации,както мнения и предложения за ролята и мястото на НАСО РБ в процеса на практическо разрешаване на тези въпроси и тяхното приложение.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен