Глезим Джей Ло с млечно телешко у нас

София Лайф

08-11-2012, 12:39

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Латината иска здравословно меню за себе си и екипа

Остават 10 дни до първото гостуване на Дженифър Лопес в България. Латино звездата ще се срещне със своите почитатели в зала Арена Армеец на 18 ноември.

По време на престоя си в столицата изпълнителката избра доста изискано и здравословно меню. Джей Ло изрично държи в хранителния й режим да присъства млечно телешко. Морски деликатеси и пилешко също ще присъства на трапезата й.

Певицата държи и екипът й да се храни здравословно като основен акцент са салатите и нискомаслените млечни продукти. Разбира се, не са пропуснати и специалитетите от местната кухня. Дивата ще опита традиционни български ястия, придружени със свежи плодове и зеленчуци.

Съблекалнята на Лопес ще бъде декорирана изцяло в бяло, като изискването на латината е в нея да има стекове с вода от престижната марка "Перие".

Две дузини бели рози, бели свещи, бяла мека мебел и завеси ще й създават комфорта в бекстейджа. Единственият цветен акцент в сценичните покои на певицата ще бъде плетена маса от ратан.

Същевременно обаче мегазвездата ще отседне в президентския апартамент, в който преливат златните нюанси, по които Джей Ло неведнъж е показвала, че има афинитет. Огромното помещение разполага с две спални, просторна баня и перфектна гледка към красивия идеален център на София.