Героите на Дисни оживяват в София

София Лайф

08-11-2012, 20:16

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Вижте спектакъла DISNEY ON ICE

Повече от 50 класически и съвременни герои на Дисни ще завладеят столичната зала "Арена Армеец" с магическа комбинация от уникална хореография, майсторско пързаляне и великолепни костюми.

Спектакълът на DISNEY ON ICE и изцяло новото представление "Нека празнуваме!" ще реализира пет пъти в българската столица. Началото е 9 ноември от 19.00 часа в столичната зала "Арена Армеец", а организатор на зрелищния леден празник е София Мюзик Ентърпрайсис.

50-те класически и съвременни герои на Дисни, начело с Мики Маус ще оживеят върху истинска ледена пързалка пред погледите на малчуганите. Там ще са "Аладин", "Красавицата и Звяра", "Пинокио", "Играта на играчките", "Пепеляшка", "Питър Пан", "Малката русалка". Историята на представлението води публиката през поредица от вълнуващи събития, заедно с техните любими Дисни герои – Кралският бал за Св. Валентин с най-новата Дисни принцеса Тиана; Много Веселото Нерожденно Парти с Алиса и Лудия Шапкар; Страховито парти за Хелоуин с Джак Скелета и други популярни злодеи на Дисни; и традиционния хавайски празник луау с Лило и Стич.

Всички танцьори и екипа на шоуто пристигнаха у нас с чартърен полет от Загреб още на 5 ноември. Малко преди тях пристигна цялото оборудване за спектакъла, събрано в общо 13 ТИР-а. Танцьорите имаха няколко дни за репетиции в зала "Арена Армеец", която за първи път се превръща в ледена пързалка. От екипа споделиха, че са много развълнувани от първата си среща с българска публика и са убедени, че няма да има разочарован нито един зрител.

В съвременен дух и еклектична смесица от нестандартни елементи "Нека празнуваме!" е невероятно преживяване, което вдъхновява всяко семейство да празнува през цялата година. И със сигурност е по-добро и по-впечатляващо от истинско посещение в Дисниленд. "Нека празнуваме!" е едно от осемте шоута на DISNEY ON ICE, които се играят с успех по целия свят. Шоуто се играе пред повече от 30 милиона души годишно в повече от 70 страни на 6 континента. Европейската му публика е над 6,5 милиона годишно. Герои от 16 любими филма на Дисни участват в спектакъла. Общо 36 танцьори се изявяват на леда. Те сменят общо 155 костюма. 7000 балона се използват по време на шоуто. 550 са светещите конструкции в "Нека празнуваме!".

Останалите дати за шоуто са: 10 ноември (събота) от 11:00 и от 15:30 часа, 11 ноември (неделя) от 11:00 и от 15:30 часа. Все още има ограничени количества билети, които могат да бъдат закупени на цени от 40 до 90 лева от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg