Свършиха седящите места за концерта на Брегович

София Лайф

09-11-2012, 10:51

Снимка:

Sofiautre

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Остават ограничен брой правостоящи места за шоуто на 29 ноември

Кръстникът на Балканската музика - Горан Брегович, идва за самостоятелен концерт в София на 29 ноември в зала Арена Армеец заедно с неговия “Оркестър за сватби и погребения”.

Поради силния интерес на феновете три седмици преди дългоочакваното събитие, седящите места, които бяха пуснати в продажба, се разпродадоха, съобщиха организаторите от Loud Concerts.

Правостоящите места във фен зоната непосредствено пред сцената на цена от 55 лeва също са на изчерпване. Все още могат да бъдат закупени билети по 30 лв. за правостоящата зона.

Преди да загърмят хитове като “Mesecina” и “Kalashnikov”, на сцената ще излезе една от най-големите музикални гордости на България - Мистерията на българските гласовe.

Феновете на Брегович пък ще могат да чуят любимите си хитове от албумите и саундтраците му, както и песни от последните албуми  “Alkohol” и актуалния “Champagne For Gypsies”.

Билетите за концерта на Горан Брегович в София са в продажба в мрежата на Ticketstream,  и могат да бъдат закупени магазинитe  Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket, Билетен Център на НДК, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg.

По-долу пък можете да видите наскоро излезлия нов клип на Горан Брегович, към песента “Be That Man” от “Champagne For Gypsies”. В него той си партнира с друг голям музикант, Юджийн Хуц от Gogol Bordello.