Платиха да назначат Майкъла в ЦСКА, твърди Паунич

Спорт

09-11-2012, 15:54

Снимка:

Sportline.bg

Автор:

Васил Хаджийски

Всичко от Автора

"Само хвърля прах в очите на хората, защитавайки "светлите" и "почтени" собственици"

През първия си месец в ЦСКА, новият изпълнителен директор Георги Илиев предимно говореше. Най-остър бе той в коментарите си към футболните мениджъри, нападайки конкретно Николай Жейнов. Не му хареса и начинът по който са правени договорите в Борисовата градина.

 

Реакцията не закъсня и сръбската агентка Катерина Паунич потърси Sportline.bg за коментар на работата на новия шеф на "Армията". Припомняме, че доскоро от клуба дължаха 250 000 евро на нейните клиенти Митя Морац, Зе Руи и Фелипе да Коща.

"Свети Майкъл явно все още не е разбрал, че обижда професия, без която футболът е заникъде. Щом знае толкова много схеми за некоректни мениджърски игри при сключването на договори, нека борави с конкретни факти и имена. Нека разкрие всичките тези "крадци", които ограбиха ЦСКА и техните светли и почтени собственици. Редно е щом ровиш нещо, да го изровиш докрай, а не само да хвърляш прах в очите на обществото. Не му прави чест, че подкрепя една измамна политика на едни некоректни клубни собственици, плюейки по мениджърите, каза Паунич. - Колкото до схемите, аз най-добре знам как той самият се добра до поста в Борисовата градина. Естествено през чужд джоб и за сметка на измамени мениджъри. Но за разлика от него разбирам от бизнес и от колегиалност и няма да разкривам повече... засега".