Играчите на ЦСКА на бунт срещу Майкъла

Спорт

10-11-2012, 10:25

Автор:

sportline.bg

Всичко от Автора

Шефовете пестят пари от... прегледи и лечение

В ЦСКА назрява бунт срещу Георги Илиев-Майкъла, пише „Меридиан мач”. Новият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев е в клуба по-малко от месец, но играчите вече надигат глас срещу него. Футболистите са бесни, че шефовете спестяват от парите за прегледи и лечение.

Оказа се, че за героя от последното Вечно дерби Нюаджи не са се намерили 50 лв. за рентгенова снимка, а капитанът Тодор Янчев трябва сам да плаща 500 евро за сръбската лечителка Мариана. От клуба дори отказали да му осигурят кола и шофьор до Белград.

„Говорихме с Майкъла за тези два проблема, а той отсече: С пари не ме занимавайте. В същото време за последната си пресконференция накара от пресклуб „България" да му издадат фактура за 84 лева на името на ЦСКА", недоумяваха от щаба на „армейците".

 

Пътят до Варна за мача с Черно море също е станал причина за разправии. Първоначално отборът е трябвало да се лашка с автобус преди ключовия сблъсък. Едва след нова порция протести, този път от спортно-техническото ръководство, босът Димитър Борисов решил да плати билети за самолет на част от отбора. Останалите обаче пътували с клубния автобус, или с автомобили.