Четирима пребили до смърт дядо от яд, че не успели да го ограбят

Животът

10-11-2012, 14:49

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Трима са направили пълни самопризнания, един се издирва

Трима души са задържани, а четвърти се издирва, след като полицията в Севлиево разкри извършителите на зверско убийство. На 7 ноември около 17,45 часа, в РУП – Севлиево жител на село Градище подал сигнал, че намерил починал 79-годишен мъж от селото. Тялото било открито в къщата, в която възрастният мъж живеел сам.

На мястото е изпратена оперативно-следствена група. При извършения оглед по тялото на жертвата са открити следи от насилие. Основната версия за убийството била грабеж.

Полицаите стигнали до четирима заподозрени мъже на възраст 24-43 г. от село Върбовка, община Павликени. Всички са криминално проявени и осъждани за кражби.

Трима от тях направили пълни самопризнания. Те разказали, че решили да ограбят възрастния мъж, за когото допускали, че разполага с пари. В дома на жертвата нахлули през прозорец в нощта срещу 7 ноември. Фактът, че не успели да открият пари, ядосал апашите. Мъжете завързали стопанина на къщата и го пребили жестоко. После дядото издъхнал, а крадците офейкали. Четвъртият от бандата им е на 21 г. и е обявен за издирване, предава БТВ.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"