Черно море спъна ЦСКА за третото място

Спорт

10-11-2012, 15:03

Автор:

Sportline.bg

Всичко от Автора

Двата отбора си поделиха по точка, завършиха 0:0

ЦСКА не успя да победи Черно море на неговия "Тича". Двата отбора завършиха наравно 0:0 в дербито на 12-ия кръг от "А" група.

Този стадион е непревземаема крепост за "червените" от 2008 г., когато победиха с 2:0 с голове на бразилеца Неи. Днес хората на Стойчо Младенов не направиха силен мач, а техният кадър Адалберт Зафиров ги спъна по пътя им към третото място в класирането. Вече четири години ЦСКА не само, че няма победа на "Тича", но дори не вкарва гол.

"Имахме възможността да вземем мача, но с оглед на разполагаемото и състоянието на отбора, да, доволен съм от резултата. Момчетата бяха максимално мобилизирани и момчетата се раздадоха максимално на терена. Заслужено мачът завърши наравно. Малко по-далеч стояхме от тяхната врата. Малко шанс не ни покри, за да успеем да вземем трите точки, но това го има в играта. Искам да виждам раздаване до предела на силите. Какво ще се случи на терена е друг въпрос. Искам ги максимално мобилизирани без да допускат тактически грешки, защото последните два мача загубихме след такива грешки", коментира Адалберт Зафиров представянето на Черно море срещу бившия му клуб ЦСКА.

Стойчо Младенов не бе доволен от нулевото равенство на ЦСКА.

"Имахме ситуации, но не успяхме да се възползваме от тях, особено през първата част. Ако не се допускат грешки, резултатите ще са като днес. Пропуснахме доста пред противниковата врата. За мача с Берое ще се готвим както с всички останали. Няма бунт срещу Майкъла. Търсят напрежение вътре в клуба. Трябваше да търсим гола с повече спокойствие. Не съм съгласен, че не сме направили всичко за победата", заяви Младенов.