13 дами на финала на Zumba face Пловдив 2012

Пловдив Лайф

11-11-2012, 10:15

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Най-малката „зумбирана“ в състезанието е на 9 години

13 дами ще се състезават на финала за първияприз Zumba face Пловдив 2012, съобщиха от Ф2Ф Студио. Най-малката сред тях е само на 9 години и се казва Мариела Близнакова. С две и половина години по-голямата й сестричка – Анелия – също се класира за последния тур на уникалния конкурс за красота, хармония и здраве, в който регламентът позволява участниците да са на всякаква възраст, от всеки пол и с каквито се сетите професия, хоби, социален или семеен статус.

Критериите, които определиха организаторите на състезанието – Ф2Ф Студио и зумба инструкторите Весела и Снежка Славови, са 4: артистичност, музикалност, координация и пластичност. С тях на кастинга в Stage 51 под тепетата трябваше да се съобразява жури от 6-ма инструктори по зумба.

След общата загрявка, в която се включиха не само 20-те явили се претендентки за зумба титлата, но и хора от публиката, в групи от по 4 души участничките в кастинга представиха задължителния танц.

Всички, които не се класираха за финал, получиха карти за безплатни часове по зумба, разигра се и томбола с награда на Рефан. Подробности за финала, който ще се проведе следващата събота от 20 часа в Stage 51 - ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на конкурса, която се радва на интерес не само сред зумба средите в Пловдив.