Гуми на Мерцедес хвръкнаха в движение, пострада пешеходец

Крими

11-11-2012, 11:54

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Карат пияни и без книжки в Пловдивско

Няколко пияни и неправоспособен водач заловиха за денонощие от МВР – Пловдив в областта. Един странен инцидент успя да прати пешеходец в болница. 

Автомобилна гума ударила и ранила пешеходец вчера в Пловдив. Около 10 часа на кръстовището на улиците „Съединение” и „Димитър Ризов” от лек автомобил „Мерцедес” по време на движение изхвръкнали предна лява и задна дясна гума. Едната от тях ударила 71-годишен мъж, който вървял по тротоара. Пешеходецът е настанен в болница.

Колата била управлявана от 22-годишен мъж от София.

Катастрофа е станала тази сутрин на пътя между селата Белозем и Чалъкови. По първоначални данни около 05.30 часа лек автомобил „Ауди” при движение с несъобразена скорост при ляв завой излязъл извън пътя и се обърнал в напоителен канал. Двамата пътуващи в колата младежи от Белозем – на 25 и 21 години са откарани в болница.

Четирима души са пострадали при инцидент край Царимир вчера. Около 20 часа лек автомобил „Фолксваген Голф”, управляван от 41-годишен мъж от споменатото село, при движение с несъобразена скорост блъснал спрелия на платното за движение лек автомобил „Хонда”. Оказало се, че колата е шофирана от неправоспособния 18-годишен младеж. Тиинейджърът и 25-годишният му спътник, както и водачът на голфа и 48-годишният му спътник са били откарани в здравно заведение за преглед. Двамата пътуващи във фолксвагена са отказали да бъдат хоспитализирани. Другите двама пострадали са настанени в болница. Тестът с дрегер отчел 2.19 промила алкохол в кръвта на причинителя на инцидента, който е задържан в ареста за 24 часа.

 Мъж бе настанен в болница с опасност за живота, след като бил ударен от кола в Пловдив. Инцидентът е станал на кръстовището на бул.”Санкт Петербург” и ул.”Лев Толстой” вчера около 18.30 часа. Тогава лек автомобил „Сузуки”, управляван от 49-годишен, блъснал пресичащия пътното платно 44-годишен пловдивчанин. Причините за случилото се са в процес на изясняване.

 Пиян водач предизвика катастрофа вчера в Пловдив. Около 14.30 часа на бул. „Алекснадър Стамболийски” лек автомобил „Опел”, управляван от 34-годишен, поради неспазване на необходимата дистанция блъснал движещия се пред него лек автомобил „БМВ”. От своя страна „БМВ”-то ударило отзад лек автомобил „Форд”. Пострадали са водачът на Опела и 7-годишно момиченце, возещо се в „БМВ”-то. След оказаната им медицинска помощ те са били изписани за домашно лечение. Тестът с дрегер показал наличие на 2.62 промила алкохол в кръвта на 34-годишния мъж. Той е задържан в ареста за 24 часа.