Левски губи каратиста Пацко по запис

Спорт

12-11-2012, 10:00

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Пламен Илиев виси сериозно за дербито с Лудогорец

Левски е на път да загуби един от основни­те си играчи за дербито с Лудогорец. От БФС бистрят сериозно нака­зание на Пламен Илиев за изцепката му в 28-ата минута на мача с Ботев (Bp), съобщава Sportline.bg. Тогава той на­летя и нарита Николай Мари­нов, който му влезе ост­ро.

Реферът Ахмед Ахмед показа жълти кар­тони на двамата, но си­туацията е описана в докладите на останали­те длъжностни лица и ще развърже ръцете на хората от Дисципа. Та­ка на "Герена" са запла­шени да останат за Раз­град само с един вратар, който има някакъв опит в елита - Илиан Василев.
 
Божидар Митрев трени­ра, но отново не може да намери общ език с род­ния си тим. Илиан Илиев пък ос­тави играчите да избис­трят главите си 2 дни. На почивката на мача с Ботев се е състоял дру­гарски съд в съблекал­нята. И асове са се нах­върлили с обиди към останалите, както си призна Пламен Илиев.
 
Ма­чът срещу врачани бе белязан и от енигма с различни екипи. Трима играчи играха без емб­лема, а тази на Кристовао Рамос бе бяло "Л" на син фон.
 
"Не е приятно, но този сезон на някол­ко пъти преправихме екипите. Проблемът е бил решен. Явно при нас всичко се следи под лупа. Има отбори, които нямат нищо на екипа и едва им се четат номе­рата. Но по-важното е да се оправи играта, фланелките не играят сами", обяви изпълни­телният директор Кон­стантин Баждеков.