Кислородна детокстерапия връща лицето години назад

Мисия Бургас

12-11-2012, 13:25

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Френски експерти показаха в Бургас как действат терапиите

Възможност да се видим на настоящи снимки, с лице от преди няколко години показаха в Бургас френски експерти. 

Новата кислородна детоксикираща терапия беше представена в Бургас по време на традиционния есенен семинар на Ericson Laboratoire. Трейнинг-мениджърът от Франция - Фабиен Прудент и козметичката Жасмин Ваханян представиха на своите колеги – бюти специалисти от най-известните в България козметични салони и центрове за красота, последните новости от френската марка за професионална козметика. Кислородната детоксикираща терапия Biopure дава възможност на градските жители за спешна детоксикация на тяхната кожа, както и за дългосрочна поддръжка и защита от хипоксичния стрес и отровите в атмосферата.

Според професионалистите този вид терапии намалят бръчките, различните признаци за замърсяване на кожата и предават видимо по-здрав тен, усещане за чистота и комфорт само след една процедура. Ефектът от процедурата се поддържа с пълна гама продукти за домашна грижа.

Сред подмладяващите терапии има и такива с пресен хайвер.

По време на семинара в Бургас беше показана и новата терапия липодренаж 3Д, която пък е за извайване на тялото. Професионалистите наблюдаваха как в рамките на 1 час под въздействие на специфичните криопродукти и масажи намаляват отоците, целулита, кожата на моделите се изглажда, а самите те усещат телата си по-леки и стегнати. Официалния представител на Ericson Laboratoire за България, уточни, че при работа с продуктите се предоставя напълно безплатно обучение.