Феновете на нафтата бесни на съдията в Каварна

Спорт

12-11-2012, 16:39

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В Каварна за пореден път зелените фенове подкрепяха отбора през целия мач

Ден след двубоя между Нефтохимик и Калиакра, форумът на феновете на Нефтохимик се нагря до „зелено” с експресивни изказвания за видяното на мача от последния кръг в Б група. Предлагаме ви малка част от изказванията на феновете за двубоя:

Патриот: „Съдийството беше под всякаква критика. За най-малкото единоборство – фаул в полза на Каварна. Жълти картони за нас се даваха много лесно, за домакините – не. Гола за нашите от пряк свободен си беше дузпа. Оттам нататък – само резачки. Пълен цирк заради съдиите. Да не говоря, че ни отмениха и гол”.

ДДМ: „Не знам защо всички така ни мразят защо все ни режат?...опитваме се да играем футбол завист ли е какво е такива псувни, такава бруталност,..нямам думи”!

Марти4: Това беше мега странен мач. През цялото време мачкахме, създавахме положения, които не реализирахме, Калиакра пък 90 мин само в собственото поле.  11 души, които ритаха нас и топката напред, за да попадне при тяхната 9-ка. Статистиката сигурно ще покаже, че те имат 2 удара към вратата и 2 гола.  Въпреки всичко момчетата играха адски сърцато и накрая и те не можеха да повярват, че губят мач, в който бяха категорично по-добрият отбор. 

Бастион: „Много пъти сме присъствали на мачове, в които губим и не играем нищо. Днес загубихме, но момчетата могат да са горди от представянето си, раздадоха се докрай, създадоха куп положения и ако не беше убийственият малшанс и комичното съдийство, дори щяхме да спечелим. Десет пъти още да играем с тея, не могат да ни бият, но това е футболът понякога. Гледаме напред, мачкаме Сливен, а в Плевен тези момчета няма да загубят!”

Тойарасан: „Съдията си ги подпираше отвсякъде и имаше поне една неосъдена дузпа за нас, първото полувреме и второто,  след  удар в ръката на играч от Калиакра. Непоказани поне 2-3 жълти картона за тях, а на нас за смешни фаулове ни вдигаше.
След нашия гол ги напънахме яко и беше въпрос на време да им вкараме още един гол, но... Отмениха ни и гол в 93-тата мин. Първо съдията показа, че има гол, играчите на Каварна го наобиколиха и смешника посочи фаул...

В Каварна за пореден път зелените фенове подкрепяха отбора през целия мач, а накрая въпреки неприятната загуба скандираха имената на играчите, които не пропуснаха да ги поздравят и да им подарят няколко фланелки.