Къци - полуфиналист, надви Люси в sms-ите

Бургас Лайф

12-11-2012, 23:04

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

"Защо тъпият български народ така решава", избухна Камелия след елиминацията на любимата й

Само на крачка от големия финал чаровната и талантлива Люси Дяковска напусна най-популярната къща в България, а играта продължиха Къци и Орлин.

Веднага щом Ники Кънчев обяви името на Люси като напускащият къщата съквартирант, приятелката й Камелия се разплака. Останалите випове започнаха да я утешават безуспешно, макар че след по-малко от седмица двете отново ще се съберат.

"Защо тъпият български народ така решава. Никой тук не е постигнал колкото нея, само Багата", избухна накрая Камелия заради елиминацията на половинката си.

На излизане Люси връчи медальона си именно на Камелия. "Давам го на Ками, защото тя е човекът номер 1 в живота ми", обясни вокалистката от No Angels.

Соченият за най-голям дразнител както в Къщата, така и навън, Къци изненадващо оцеля отново в четвъртите инфарктни номинации, на които го пратиха всички в риалитито. Така шоуменът има реалния шанс да се бори за голямата награда в събота.

Коварна изненада пък бе приготвил Биг Брадър в последната седмична мисия "Училище за звезди", която предшестваше елиминациите.

По време на лайфа тази вечер Люси, Орлин и Къци трябваше да извървят трънливия път към славата през рибешки вътрешности, кравешка тор, червеи, лед и змиорки. Докато газеха в легените с гнусотии, положени на сцената в студиото, родните випове трябваше да пеят едни от най-нашумелите поп парчета. На Къци се падна нелеката задача да наизусти текста на мега хита  на  Psy "Gangnam style". Още щом разпозна корейския сингъл водещият на шоу "Невада" пожела лична среща с Брадъра и започна да преговаря относно възложената му задача.

"Аз съм в най-неизгодната позиция. Не съм професионален певец като Люси и Орлин. Вътрешно не се чувствам добре и нямам сили за това", изропта дребничкият шоумен в типичния си ревлив стил. Биг Брадър обаче го успокои, че ако вложи малко талант и творчество не би трябвало да срещне проблеми с арт изпълнението си и бързо го изпрати да гази в легените-изненади без да обърне внимание на притесненията му.

Въпреки дразнещото му поведение съквартирантите намериха сили да го подкрепят и му помогнаха в подготовката за изпълнението на парчето. Шоуменът обаче едва ли оцени, че дори Златка се впусна в бурни танци в градината под звуците на нашумелия в youtube хит.