Люси изтегли късата клечка, Къци пак оцеля

Булевард

13-11-2012, 08:39

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Сълзи изпратиха певицата от VIP Brother

Да отпаднеш на крачка от финала на VIP Brother е най-тежко. Издържал си 2 месеца затворен в къщата и само седмица преди финала трябва да кажеш сбогом на съквартирантите.

Късата клечка изтегли Люси Дяковска, която събра най-малко зрителски гласове. За сметка на Орлин Павлов и рекордьорът по номинации за изгонване Къци.

Тримата събраха овациите с музикални изпълнения на световни хитове докато стъпваха в кравешка тор, рибни вътрешности, лед, червеи и змиорки.

След гласуването най-малък процент гласове събра Люси, а нейното напускане удави в сълзи гаджето й Камелия. Тя дори нападна останалите съквартиранти като заяви, че нито един от тях не е постигнал колкото певицата и не заслужават повече от нея голямата награда.

За финала останаха да се борят седем човека - Фънки, Багата, Къци, Никол, Орлин Павлов, Камелия и Златка. Двама от тях ще отпаднат в сряда на полуфинала, така кандидатите за номер 1 ще бъдат още редуцирани. Компания на кандидатите за слава ще правят Тризначките, които ще продължат своето участие и след финала в събота. Тогава в Къщата ще влязат участници от минали сезони на Big Brother и други риалити програми, а до края на седмицата организаторите ще изберат и един обикновен фен на предаването, който да опита късмета си в шоуто.

Днес организаторите ще излъчат в лайв предаване изцепките на Багата, който показа тъмната си страна след употреба на доста алкохол.