Среднощен екшън: Австралиец насини приятелката си, хукна да бяга по покрива

Крими

13-11-2012, 11:34

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Като видял ченгетата драснал по покрива и влязал в съседен апартамент на нищо неподозиращ бургазлия

Истински среднощен екшън се разигра тази нощ в града и вдигна на крак униформени от Пето РУ. Малко след полунощ в участъка постъпва обаждане за това, че на бургаската ул. "Калофер" в к-с Лазур се нарушава нощния ред.

Полицаите буквално се сащистват при пристигането си. От жилищната сграда се чувала силна музика викове и крясъци на чужд език. Един от униформените разбира, че жена вика за помощ и призовават намиращите се вътре да отворят вратата.

Опитали се да я отворят, но ударили на камък. В този момент обаче един от скандалджиите разбира за полицейското присъствие и драсва през покрива на кооперацията, като нахлува в апартамента на нищо неподозиращия си съсед. 35-годишният бургазлия бил меко казано изненадан, но все пак намерил сили и звъннал, за да съобщи за неканения гост.

Оказал съдействие на пазителите на реда и така помогнал за залавянето на беглеца, който се оказал австралийски гражданин, отседнал под наем с приятелката си в съседен апартамент.

44-годишният Джеймс Кук бил видимо подпийнал, обяснил, че половинката му го ядосала и затова я понасинил малко.

Междувременно на място пристигат и пожарникари, с чиято помощ е отворена входната врата на жилището им. В апартамента действително намират румънското гадже на почерпения австралиец - 29-годишната Симон Теренте. При извършения медицински преглед е констатирано, че румънката има само леки телесни повреди.

Установено е, че австралиецът и неговата 29-годишна приятелка дошли в България на 9-и този месец, като отседнали в апартамента на ул. "Калофер" под наем. В злополучната нощ и двамата пийнали повечко и след като се спречкали Симон отнесла няколко юмрука от Джеймс. Австралиецът е прибран в отрезвителя, но по-късно изгората му оттегля жалбата срещу него и той се оказва на свобода.

Явно след като е преспала е размислила и си е прибрала непослушния Джеймс отново вкъщи, коментират запознати.