Косматите мъже - предпочитани от дамите

Животът

13-11-2012, 12:24

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Само за 1% от жените пък размерът имал значение

Сексолози проведоха проучване, в което представителки на слабия пол развенчали трите най-популярни мита за сексуалния си живот.

Окосмяването по мъжкото тяло – съвременните тенденции диктуват модата на гладките тела. Реклами, плакати и телевизионни предавания показват гладкото мъжко тяло като най-желано, чувствено и секси. Междувременно жените вдигат рейтинга на привлекателност именно на мъжете с косми по тялото, които са значително по-предпочитани от епилираната си конкуренция.

Размерът на мъжкото достойнство е вторият на голям мит, според който жените са изключително загрижени за сантиметрите на партньора си. Ново проучване обаче разкрива, че само 1% от момичетата споделят, че размерът е "много важен". За 55% от анкетираните това не играе роля в любовния им живот, а за 22 на сто от участничките размерът няма "абсолютно никакво значение".

Противно на мъжките убеждения, повечето жени споделят, че оргазмът не е основна цел в интимния живот. Според нежния пол много по-важни са чувствата, страстта и еротичните фантазии, които сбъдвате по време на секса.