Феро бута Стойчо от ЦСКА

Спорт

13-11-2012, 12:47

Снимка:

plovdiv.utre.bg

Автор:

Ангел Домусчиев, Sportline.bg

Всичко от Автора

Последните три кръга от полусезона решават съдбата на Младенов

Съдбата на Стойчо Младенов като треньор на ЦСКА зависи от... колегата му начело на Ботев (Пловдив) - Ферарио Спасов и отбора на "канарите". В договора на Екзекутора има клауза, според която той може да бъде уволнен по всяко време без да получава нито лев обезщетение, ако ЦСКА не е в тройката след края на есенния полусезон, разбра SPORTLINE.BG от отлично информиран източник.

В момента заветното за Стойчо трето място е заето именно от Ботев, който има 24 точки, с две повече от "червените". Ако и след 15-ия кърг "жълто-черните" са пред "армейците", Младенов може да стегне куфарите. Както е известно, той отдавна е в обтегнати отношения със собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, които не го гонят само заради високата неустойка от 150 000 лева. Тя обаче ще падне, ако ЦСКА продължи да се дъни и изпусне тройката. Наскоро Младенов нападна и Георги Илиев-Майкъла, че изнасял вътрешна информация. Вместо приятили, треньорът от Плоски си печели все повече врагове в Борисовата градина, което е срещу него.

Съдбата на Стойчо е в ръцете на Феро и Ботев, но програмата на пловдивчани е далеч по-трудна от тази на ЦСКА. До края те първо гостуват на възродения Ботев (Враца), след което приемат шампиона Лудогорец, за да завършат с мач навън срещу Етър. ЦСКА играе с Берое в София, Пирин в Гоце Делчев и Локо (София). Така че Стойчо има всички шансове пак да спаси кожата. Ще го направи ли, остава да разберем.