Ice Cream с нов албум и видеоклип

БГ Музика

13-11-2012, 13:03

Снимка:

ПРофайл

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Групата е готова с нов албум, нова песен, ново видео и фотосесия

След лятното „Те карам да вибрираш”, което стана един от хитовете на сезона, Ice Cream изобщо не си дадоха почивка  и резултатите са на лице, пише ПРофайл !

Групата е готова с нов албум със заглавието „Want Some Ice Cream”, сингъла „Щом падне мрак”, който ще дебютира този четвъртък в сериала Революция Z: секс, лъжи и музика по БТВ, видеото към него и новa фотосесия. Всичко това ще можете да видите на 20-ти ноември от 19:30 часа в столичния клуб „Планет”. На промоцията Ice Cream ще представят клипа към „Щом падне мрак”, в който участва чаровната Мис Плеймейт 2011 Меги Колева. Освен нея, ще се любувате и на професионалните танцьорки от Cream Team. Стайлинга на Елена във видеоклипа, е смесица от работата на  дизайнерките Вяра Бориславова, Светла Ангелова и Райна Косовска. Режисьор на лентата е Малин Миланов – Монти, оператори са Браян Хенки и Александър Танев, грим - Гергана Иванова и фризьор - Стоян Кунев (Арлет). Тази седмица песента тръгва по българския радио ефир, като тя ще бъде и първа в новия албум на групата.

Непосредствено след промоцията, Ice Cream тръгват на редица участия, където феновете, ще могат да чуят на живо песните от новия им албум „Want some Ice Cream”, допълва ПРофайл. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен