Багата подивя, Камелия а-ха да скочи на Къци

Бургас Лайф

13-11-2012, 22:44

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Къци побърза да се покрие и като истински мъж си взе одялала и си направи бивак зад фитнесуредите в залата, докато бурята отмине

На финалната права на най-успешното шоу в бг ефира родните випове показаха, че са пълни с изненади и се разкриха на 100% такива каквито не сме ги виждали.

200 гр вино, както твърдеше Бага, в кръвта на световния ни шампион по бойно самбо доведоха до драматичен развой на ситуацията в Къщата. Дори намесата на всевиждащия Биг Брадър не успя да изконтролира подивелия спортист.

Изолацията май дойде в повечко на единствения съквартирант, който успя да не се изложи през последните два месеца. След като през целия ден кадри с пълната промяна обикаляха мрежата зрителите най-накрая успяха да видят как една чаша вино буквално накара Багата да подивее. Веднага щом алкохола го хвана той започна да налита на Никол. Синоптичката успя да се измъкне от желязната му хватка с оправданието, че си ляга. Когато влезе в банята обаче подпийналият самбист побърза да я последва. Люси, която стана свидетел на бруталната случка веднага се притече на помощ на нежната водеща и я спаси от огромния спортист.

"Оставихте жена да се бори, той е 100 кила човек", нареди къдравата певица по адрес на Фънки, който се оказа, че докато Люси овладяше сама ситуацията, успокоявал Орлин.

Междувременно Златка направи откровение и разбули част от мистерията какъв всъщност е бившият й извън портите на Къщата. "Аз затова ви казвам, че не го познавате изобщо", загатна апетитната плеймейтка, че това изобщо не е инцидент, но не пожела да коментира повече пред камерите.

В същото време феновете на риалитито започнаха да гадаят какъв е Багата, когато не е сниман по 24 часа в денонощието. "Според мен преди като се е напивал е биел Златка, защото тя много се стресна като отиде при нея", развълнуваха се от съдбата на бургазлийката заклети фенове на формата във Facebook.

За да овладее поне малко инфарктната ситуация, в крайна сметка Брадъра прибра Благой в изповедалнята да се кротне малко. Люси пък изпрати любимата си и Никол в президентския апартамент. Двете толкова се бяха притеснили, че буквално се барикадираха и затрупаха вратата с мебели преди да си легнат.

Къци също побърза да се покрие и като истински мъж си взе одялата и си направи бивак зад фитнесуредите в залата, докато бурята отмине.

Акцент в днешния епизод отново бе избухването на Камелия когато разбра, че именно половинката й е следващата посочена от публиката да си стегне багажа и незабавно да напусне шоуто. Агресията й обаче освен върху гласувалите се изля с пълна сила и върху Къци.

"Като му гледам самодоволната физиономия ще му я забия в масата", дълго нареждаше в този ред на мисли подивялата половинка на Люси.

Къци пък без да знае какво му крои Камелия продължи да чертае схема на всички конспирации, които се вихрят в Къщата на негов гръб. Дори и след увещанията на Никол, Орлин и Багата, че никой нищо лошо не му мисли, Къци продължи да си лежи и да мрънка безспирно.

"Да на път съм - каза той по повод опасенията на Орлин, че може да получи инфаркт – дано всичко да приключи и да се прибера жив и здрав", заоплаква се тихичко от леглото мистър Невада. В крайна сметка Къци се надигна от леглото и дори захитря като умело подслуша разговор между Никол и Фънки, които се шегуваха с него.

Бургаската хубавица Златка пък призна в откровен разговор, че ако поиска може да започне работа във фронт офис на банка, но не иска. Причината е в мизерната заплата, която ще получава красавицата.

"Няма смисъл. Ще получавам 600-700 лв. Сега изкарвам, за да си покривам част от разходите. За наема ми помага приятелят ми", разказа Златка. "Иначе като снимам си изкарвам хубави пари. Радвам се, че не съм от тия надути кифли, защото на мен не ми отива", отсече мис Плеймейт 2009.

Утре вечер в лайф още двама ще отпаднат от правото да се борят за голямата награда в събота.