Sofiautre: кой, къде, кога

Мисия София

14-11-2012, 20:24

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в столицата утре, 15 ноември

9.00 часа - започва редовното заседание на Народното събрание.
9.30 часа - в заседателната зала в сградата на ул. „Eкзарх Йосиф” № 12 ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет (ВСС).
9.30 часа - в Зала 7 на Националния дворец на културата ще се проведе, организирана от Лумос, конференция на тема „Ролята на семейството в процеса на ДИ”.
9.30 часа - в зала „Сердика“, хотел „Шератон“ министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов ще открие Кръгла маса за обсъждане на учебни програми за задължителна подготовка в начален и в прогимназиален етап по изобразително изкуство и по музика.
 10.00 часа - в зала „Изток” на Народното събрание ще се проведе конференция на тема „Парламентарен контрол върху специалните служби”. Ще присъства вътрешният министър Цветан Цветанов.
 10.00 часа - в зала 6 на НДК ще се проведе Публично представяне и дискусия по последното проучване на Световната банка за възможностите на България за златен растеж.
10.00 часа - в заседателната зала на Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН на ул. „Акад. Г. Бончев”, бл. 6, ет. 7 ще бъде открита кръгла маса „Свети места в София и софийско: Наративни традиции и поклоннически практики”.

10.00 часа - в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Лаборатория за медиен мониторинг на фондация „Медийна демокрация”.
10.00 часа - в хотел „Радисън“ министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще участва в международна конференция „Влиянието на икономическата криза върху индустриалните отношения и политиките за справяне с кризата“.
10.00 часа - в „Съюза на архитектите в България” на ул. „Кракра” 11 в зала 2 ще се състои кръгла маса на тема „Архитектурните конкурси в обществените поръчки”.
11.00 часа - в заседателната зала на УМБАЛ „Света Анна - София” Министърът на здравеопазването Десислава Атанасова ще присъства на тържественото отбелязване на 15-годишнината от създаването на Центъра за спешна медицинска помощ – Софийска област.

11.00 часа - в „София прес” Юлий Георгиев – бивш контраразузнавач и бивш директор на Националната служба за сигурност, хоноруван преподавател в УНСС по „Управление на риска в сигурността“ и „Международна и национална сигурност“ представя „Управление на риска в сигурността”.
 12.00 часа - в Конферентната зала на 9 етаж на болница „Токуда” ще се проведе пресконференция по повод откриване на Център за лечение на хранителни зависимости и Многопрофилен детски център „Токуда”.

12.00 часа - в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Националния център по наркомании и Националния фокусен център за наркотици и наркомании, които ще представят Годишния доклад за 2012 г. на Европейския мониторинг център за наркотици и наркомании (EMCDDA) относно състоянието на проблема с наркотиците в Европа.
 12.00 до 13.00 часа - пред централното управление на „Монтажи” ЕАД – София ще се проведе протестен митинг „Монтажи” ЕАД – клон Перник.
 14.00 часа - във Втора английска езикова гимназия „Томас Джеферсън” заместник-министърът на образованието, младежта и науката Милена Дамянова и министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков ще открият Кръгла маса за обсъждане на учебни програми за задължителна подготовка в начален и в прогимназиален етап по физическо възпитание и спорт.

14.00 часа - в пресклуба на БТА ще бъде връчен призът „Пчелар номер едно” за 2012 г.
 17.00 часа - в зала „София” на „Кемпински Хотел Зографски” ще се проведе пресконференция на Търговската палата на област Теспротия и Отделът по икономически и търговски въпроси към Посолството на Република Гърция в София.
17.00 часа - в Заседателна зала №1 на Ректората на Софийски университет „Св. Климент Охридски” ще започне публична лекция на проф. дфн Александър Шурбанов на тема: „Великите трагедии на Шекспир”.