Васил Петров, Нети и Янка Рупкина срещу анорексията

София Лайф

15-11-2012, 12:38

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Трупата на Нешка Робева също подкрепя каузата

Куп звезди на родната сцена ще обединят усилия за благотворителния спектакъл „Чуй ме, любов“, който предстои в театър „София“.

На 19 ноември, понеделник, от 19:00 часа, зрителите ще могат да се насладят на изпълнения от Васил Петров, Дони, Красимир Аврамов, Деси Тенекеджиева, Тримата Тенори, Валди Тотев от „Щурците“, Дани Милев, дует „Иво и Дебора“, Михаил Белчев, Ваня Костова, Янка Рупкина, квартет „Славей“, хор "Гусла", оркестър Канарите, Захари Чернев, Йосиф Радионов и други.

Допълнителен нюанс в програмата ще внесе Антоанета Добрева – Нети, която ще се превъплъти в загиналата художничка Василия Стоилова. В допълнение към рецитала по дневниците на самата Василия, актрисата ще танцува заедно с трупата на Нешка Робева.
Хореографията не е показвана досега и е посветена на коварното заболяване, от което страдат десетки хиляди млади момичета в България. Съпричастен към заболяването на психическа основа е и големият актьор Ириней Константинов. Той ще въздейства с рецитал по поезията на Яворов.

Средствата ще се използват за подпомагане и лечение на болни от анорексия и булимия.