Любовникът на удавената Мария: Взех я дива, гладна и безпарична

Животът

15-11-2012, 18:17

Снимка:

БЛИЦ

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Младата жена бе открита мъртва във вана в хотелска стая

Христо Лалов, мъжът, с когото Мария от Хисаря прекарва десет години от живота си, се чул с нея часове преди тя да почине. „Обади ми се около 9 вечерта, каза ми, че ме обича и иска да се върне при мен. Трябваше да се чуем на другия ден, но нея вече я нямаше”. Бизнесменът опроверга първоначалната информация, че е бил с Мария в хотел „Хисар”, когато тя е починала: „Почнали са така да говорят, защото знаеха, че сме неразделни. Когато разбрали, че тя е отишла там с мъж, помислили, че съм аз. По същото време бях с приятел на басейна на вилата му. Около 4 часа следобед ми се обадиха и казаха: „Ти знаеш ли, че Мария е умряла?!” Не повярвах”, разкрива още Христо Лалов, предаде БЛИЦ.

Докато говори по телефона, той едвам сдържа сълзите си. „Много ми е трудно. Десет години бяхме заедно. Разделихме се на 23-ти срещу 24-ни август. Помня, че бях с познат, вадехме картофи. Каза ми, че е уморен и със скутера го закарах до центъра на Анево. Влязох в заведението при Мария и се скарахме. Тя не беше лоша жена, но като пиеше, ставаше малко агресивна. Събра си багажа и каза: „Отивам при майка си”, разказва Христо.

„Не ми е изневерявала. Беше много красива жена. Взех я дива, гладна и безпарична. Седем години нищо не пипваше, само х*й, както казват старите хора. Исках да е спокойна. След това отворих заведението и я направих управител.”

След като Мария и Христо се разделят, тя започва да го търси от телефони с различни номера. Когато той пробва да върне обаждането, вдигат хора, които твърдят, че не познават такава жена. Накрая тя сама звъни и признава: „Обичам те много, липсваш ми, не мога да живея без теб, искам да се съберем отново!” Това се случва часове преди тя да бъде открита мъртва във ваната на хотел „Хисар”.

„Разбрах, че същата вечер е била със собственика на заведение в Карлово, в което е работила. С тях е имало и други хора, пили са. Решили да си довършат купона в хотела и всички тръгнали натам. Какво е станало после, никой не казва”, споделя през сълзи Христо: „Не си и помислям, че нея вече я няма. Не мога да отида на погребението й, искам да я помня жива”, споделя той.

Мария Пенева бе открита мъртва във вторник, 13 ноември във ваната на хотел „Хисар”, където е била с друг мъж. По първоначални данни тя е страдала от високо кръвно и вероятно удар е починала от удар.