Гаджев призна: Напускам Левски

Спорт

15-11-2012, 19:31

Снимка:

БГНЕС

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Отиваме в Разград само за победа, заяви националът пред Sportline.bg

През зимата Левски ще се раздели с един от най-добрите си футболисти Владимир Гаджев. Това призна националът пред Sportline.bg след загубата на България с 0:1 от Украйна в контрола.

"Да, има интерес към мен. Но не искам да говоря повече. Емил Данчев ми е мениджър и той може да говори повече по тази тема", заяви Гаджев.

Халфът коментира и предстоящото гостуване на Левски на Лудогорец в Разград.

"Двубоят в никакъв случай не може да реши титлата. Каквото и да се случи. Твърде рано е, 13-ти кръг е. Който и да спечели, има още много време до края на първенството. Можем да вземем преднина, но това не гарантира абсолютно нищо. Отиваме в Разград за победа, това е ясно", каза още Гаджев.

Накрая той коментира и представянето на България срещу Украйна на "Васил Левски".

"Имахме две по-чисти положения от украинците. Те почти нямаха шансове да ни вкарат, отбелязаха ни гол от едно статично положение. Загубихме, може би проспахме първите 45 минути, второто полувреме играхме доста по-добре.

Това все пак бе контрола и няма нищо страшно, че паднахме. Ще си извадим съответните изводи и следващия мач да бъдем по-добри и да спечелим. Поражението няма да се отрази в мачовете догодина. Тежките гостувания на Италия и Дания са много далеч. Мисля че няма да ни се отрази по никакъв начин. А и виждате, че в официалните срещи играе по-коренно различен начин", завърши Гаджев.