Отличават данъчни за 20-годишен стаж

Животът

16-11-2012, 06:40

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Работещите в НАП с професионален празник на деня на Св. Матей

57 служители на НАП в Пловдив ще бъдат отличени със специални грамоти за 20-годишната си работа в агенцията. Сред тях има инспектори, специализирани в обслужването на клиенти, в приема и обработването на декларации, ревизори, счетоводители, публични изпълнители. Всички те са започнали работа в данъчна администрация през 1992 година.

Грамотите, които ще им бъдат връчени, са от изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов и са също така по случай професионалния празник на приходната администрация 16 ноември. Датата е избрана неслучайно. Дългогодишна традиция е, денят на свети Матей, който е бил първия събирач на данъци, да се чества като празник на работещите в НАП.

По повод празника, дирекцията в Пловдив определи и най-добрия си служител за настоящата 2012 година. Своеобразната класация става чрез вътрешно гласуване в дирекцията по критериите професионални знания, умения за работа в екип, резултати.

Тази година за най-добър служител в НАП Пловдив бе определена Мария Русинова, която е ръководител на екип по „Прием и обработка на данъчни и осигурителни декларации”. Екипът й е ангажиран приоритетно с коригирането на декларации и равняването на данъчно-осигурителни сметки.