Добро утро в петък!

Мисия Пловдив

16-11-2012, 07:45

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Професионално обучени кучета хващат "престъпници" в "Тракия"

Най-накрая е петък! Мъгливо и облачно ще е времето преди обяд. Не карайте бързо. В следобедните часове видимостта ще се подобри и ще настъпи разкъсване на облачността, обещават метеоролозите. Максималните температури ще бъдат между 7 и 12 градуса.

Спортен празник стяга кметството в „Северен“ от 11 часа в парк „Рибница“. Проявата е под наслов „На училище-здрави и силни 2012”. Ще участват ученици от различни възрастови групи от 7 до 18 години. Следобед от 14.00 часа празникът ще продължи с преглед на туристическите сръчности и умения на деца от І до ІV клас в следните дисциплини: туристическа щафета, теглене на въже и скачане с чували. Организатори са районното кемтсво и Туристическо дружество „Еделвайс-Пловдив”.

Пресконференция за възстановяване на пътя Брезово-Раковски организира Агенция „Пътна инфраструктура“ в Новотел Пловдив от 11 часа. Проектът се осъществява по ОП „Регионално развитие“, а изпълнител е „Пътища Пловдив“ АД.

В „Тракия“ от 13, 30 часа откриват нова площадка за домашни любимци на бул.“Санкт Петербург“. Съоръжението ще бъде представено с демонстрации на професионално обучени кучета. Ще бъде показано задържане на престъпник, спортна дресура и демонстрация на млади водачи на кучета. Генералната репетиция за горещия конкурс Зумба фейс Пловдив 2012 е днес от 15, 30 часа в Stage 51. Самото шоу стартира в събота от 20 часа на същата сцена, припомнят организаторите.

НАП награждава 57 свои служители, работили за агенцията в продължание на 20 години. Днес ще бъде отличен и най-добрият данъчен - Мария Русинова, която е ръководител на екип по „Прием и обработка на данъчни и осигурителни декларации”.

 Община Асеновград организира благотворителен концерт в читалище „Родолюбие-1873 г” от 18 часа. С парите от събитието асеновградчани ще помогнат на малкия Мишо, който страда от церебрална парализа и трябва да отиде на рехабилитация в Полша.