Нефтохимик тренира на две групи

Спорт

16-11-2012, 09:50

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В събота отборът ще има едно занимание на базата в Долно Езерово

Днешната тренировка на Нефтохимик ще се проведе на спортен център Славейков. Тя ще включва физически упражнения и фитнес, след което отборът ще направи възстановяване.

Пред старши треньорът Димчо Ненов проблемите за предстоящия двубой са сведени до минимум, след като капитанът Момчил Желев вече е напълно здрав и тренира наравно с останалите. Младежките национали Емануил Манев и Живко Петков  също вчера тренираха, макар и на облекчен режим, поради умората от двубоя с Македония, но и двамата споделиха, че се чувстват много добре и от днес започват пълноценни тренировки.

В отбора отчетоха грешките от последния шампионатен двубой с Калиакра и няма да допуснат подценяване на предстоящия съперник Сливен. Мнението на треньора на вратарите Тихомир Тодоров е, че в двубоя с Пирин Разлог, който щаба на шейховете изгледа на живо, домакините от Сливен са се представили добре и само намесите на вратаря на гостите са попречили младия отбор от града на „войводите”да постигне първа победа в първенството.

В събота отборът ще има едно занимание на базата в Долно Езерово, след което старши треньорът Димчо Ненов ще определи групата за мача в неделя.