Четирима пострадаха при челен удар край Свищов

Крими

16-11-2012, 11:00

Снимка:

Impact Press Group

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Настанени са в болница, няма опасност за живота им

Четирима души пострадаха след челен удар на два автомобила на пътя с. Царевец – Свищов, съобщават от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Произшествието е станало тази сутрин около 07,43 ч. По първоначална информация лек автомобил "Опел Тигра", управляван от 26-годишен мъж от с. Българско сливово, навлязъл с висока скорост при ляв завой на пътя и се ударил челно в насрещнодвижещият се лек автомобил "Тойота Рав 4", управляван от 46-годишен мъж от Свищов.

В резултат на удара са пострадали водачът на опела, който е откаран в свищовската болница с фрактура на дясна подбедрица, 16-годишно момче от същото село, което е пътувало заедно със сестра си в опела. Момчето е с фрактура на ръката, а сестра му е не е пострадала.

От другият автомобила са пострадали двама пътници, от общо четиримата пътували в него.

30-годишен мъж от Свищов е с фрактура на лъчева кост, а 67-годишен мъж от същия град е с фрактура на ребра и кост на дланта. Всички пострадали са без опасност за живота.

Произшествието е станало на широк участък, при суха пътна настилка и добра видимост. На водачите на двата автомобила са взети кръвни проби за химичен анализ.

Движението в района на произшествието е затруднено и се регулира от служители на РУП – Свищов.