Започва конкурсът за коледна украса

Мисия Бургас

16-11-2012, 16:08

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Община Бургас подрани със състезанието за най-красива украса

След ранните приготовления с празничната украса и подранилото пристигане на Дядо Коледа тази година община Бургас обявява по-рано началото на превърналата се в традиционна коледна надпревара „Да украсим Бургас“.

Така бургазлии ще имат повече време за подготовка за предстоящите празници, в която да вложат умения, оригинални идеи и състезателен дух.

Община Бургас вече започна монтирането на украсата по главните улици на града, с което да допринесе за празничното настроение по време на Никулден, Коледа и Нова година.

Неписано правило е с всяка следваща година общинската инициатива за коледна украса да набира по-голяма популярност и още повече eнтусиасти. Условията за участие в нея са лесни и добре познати.

Всеки, който желае да се включи, трябва да заяви желанието си за това не по-късно от 15 декември на [email protected] или на място в пресцентъра на Общината.

Единствените изисквания към участниците са – да посочат точен адрес на украсеното място, което номинират; да предоставят атрактивни снимки и телефонен номер за връзка.

След събиране на всички предложения в определения срок, специално подбрана комисия ще разгледа и оцени най-добрите коледни украси в града. Наградите също няма да закъснеят.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен