Бalkansky с Теодосий Спасов на "Drum and Jazz" 2012

София Лайф

16-11-2012, 16:39

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Формацията ще представи новия си проект "Оренда"

Със седмото си поредно издание "Drum and Jazz" ще затвърди позицията си на едно от най-експерименталните събития на родната музикална сцена. В това ще ни убежди проектът "Бalkansky" в неговия пълен състав - феноменът Теодосий Спасов, машината за бийтове Иван Шопов - Cooh и продуцентът Иво Христо, съобщиха от H.M.S.U.

Тримата ще представят аудио-визуалната си приказка – албума, носещ магическото име "Оренда". Като допълнение към това изживяване, почитателите ще могат да се насладят на изпълнението на известната българска певица Янка Рупкина и гайдаря Иван Георгиев.

Освен ексклузивното участие на "Бalkansky", българската публика ще има възможността да чуе и представянето на още един нов за България албум.

Това ще направи един от най-мелодичните артисти в световната дръм енд бейс сцена - Utah Jazz. MixMag определят албума му "Groove Therapy" за "албум на месец юни 2012", а DJ MAG го сравняват с High Contrast и Calibre.

През последните седем години на сцената на "Drum and Jazz" се качиха световноизвестни артисти като Amon Tobin, Владко Стефановски Трио, Dub FХ, Стоян Янкулов, LTJ Bukem, Netsky, което превърна събитието в очаквано както от феновете на джаз музиката, така и от дръм енд бейс общността у нас.

"Drum and Jazz" 2012 ще се проведе на 17-ти ноември в три от залите на Парти Център 4КМ, като началният час е 21:00. Цената на билетите е 10 и 15 лева в мрежата на EVENTIM. В деня на събитието и на входа цената ще бъде 25 лева.