Стратегия: Къци злепоставял и изнервял виповете нарочно

Бургас Лайф

16-11-2012, 21:41

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Пепи Чобанова

Всичко от Автора

Тука всички, които излязат ги забравят, а нас не ни забравят, ние не сме copy-paste, заявиха тризначките

Стратегията, за която Къци подмята от време на време най-накрая бе разкрита не от друг, а от самия Биг Брадър.

Всевиждащият разбули тайната около мистериозната стратегия, която трябваше да изстреля шоумена на водеща позиция в риалитито. Оказа се, че мистър Невада подмолно, но целенасочено уж за да черпи от опита на новите си познати, насочвал разговорите така, че да ги изложи пред цяла България.

За да подкрепи теорията си, Брадърът строи редиците си в изповедалнята и им постави въпроса открито. Никол и Фънки не повярваха, че може някой от хората, с които живеят вече два месеца да има толкова пъклен план, но и двамата не веднъж са признавали, че са наивни.

На въпроса обаче тризначките веднага застанаха зад тезата, че коварна стратегия е скроил именно Къци Вапцаров.

"Къци е със стратегия, да изнервя колкото се може повече всеки от съквартирантите",  прозряха благоевградчанките. Тричките дори посочиха конкретни имена, върху които ексводещият упражнявал манипулаторските си умения. Според сестрите това били Никол, Злати, Владо и Фънки. Само Орлин бил пощаден от капаните на Къци и то защото станали приятели.

Междувременно Къци разказа надълго и нашироко за плана си да стане вип №1 през сезон 2012. Дългите часове изолация Къци използвал, за да си представя как ще спечели така мечтаната титла. "Представям си, че ще има напрежение, мълчание примерно 3 минути и след това ще обявят Къци това си ти", разказа за дългобленувания момент той. Нисичкият водещ обаче не спря дотук.

Той продължи да чертае специалния миг до най-малката подробност "Ще падат конфети, аз ще скоча на гърба на Фънки и ще го яхна, ще има музика, всички ще се радваме", заобяснява с плам в очите бившата тв звезда.

Тризначките: Ние не сме copy-paste и това дразни

"Ние не сме копи-пейст и това е най-големият проблем на България", заявиха най-известните сестри в държавата от изповедалнята на Vip Brother. Тризначките допълниха още, че славата натрупана от останалите съквартиранти е краткотрайна в сравнение с тяхната.

"Тука всички, които излязат ги забравят, а нас не ни забравят", заключиха благоевградските грации. Те споделиха още, че нямат търпение да свърши вип формата на риалитито, за да започне шоуто, в което няма да са просто гости, а пълноправни съквартиранти.

"Много пари им трябва на тези, които са влезли тук", анализираха набързо бг звездите пожертвали свободата си през последните два месеца.

VIP Brother раздаде първите Vip награди в Къщата

За да разведри малко обстановката, Биг Брадър организира връчване на статуетки в 13 категории. Водещи на бляскавата церемония бяха Вяра, Надежда и Любов, те връчиха и престижните отличия.

Ето кои са фаворитите в Къщата според самите съквартиранти:

"Най-грижовен Съквартирант" - Къци
"Най-дразнещ Съквартирант" – Къци
"Най-капризен Съквартирант" – Къци
"Главна женска роля" - Никол и Къци
"Най-секси дупе" - Никол
"Най-добра прическа" – Никол
"Секс символ"- Никол
"Най-голям непукист" – Благой
"Най-силен Съквартирант" - Благой и Фънки
"Главна мъжка роля" - Фънки
"Любимец на Къщата" - Фънки
"Фаворит за победа" - Фънки
"Най-заразителен смях" - Орлин

Утре вечер точно в 20 часа започва финалният епизод, в който ще бъде излъчен победител между Никол, Орлин, Багата, Къци и Фънки. Тризначките ще стопанисват лукс имота в Нови хан до понеделник, когато ще влязат новите съквартиранти.