Менашки теглил 15 бона за мерджан заради Маргарита

Крими

17-11-2012, 10:48

Снимка:

facebook.com

Автор:

Велина Савова

Всичко от Автора

Момата не искала мъж без модерно возило

Убиецът на красавицата Мария от Самоков теглил 15 хил.лв., за да си купи мерцедес.

Гъзарското возило поръчал след като настоящата му изгора Маргарита обяснила, че не излиза с мъже, които нямат модерни коли, довериха запознати пред BurgasUtre.

Маргарита заявила на Михаил, че ако иска да бъде с нея трябва да има поне Мерцедес и понеже бил толкова влюбен в блондинката ексченгето тутакси изтичал до най-близката банка и изтеглил 15-те бона кредит.

По това време още бил служител в полицията и изтеглил парите без проблем. След известно време обаче мощната машина се повредила, а частта за ремонта струвала 2 хил. лв., с които ченгето естествено не разполагал. Така мерджанът се оказал в бокса до второ нареждане, а то не закъсняло. Маргарита тропнала с крак и заявила на гаджето си, че освен, че трябва да има хубава кола, тя трябва да е и в движение, разказват запознати.

Менашки се видял в чудо, но за да задоволи капризите на момата, родом от неизвестно досега елховско село на секундата се озовал отново в банката. Дръпнал 2-та бона и оправил колата, за да може русокосото съкровище да не ходи пеша и най-важното да остане с него.

Преди по-малко от месец задържаният за бруталното убийство на 30-годишната Мария обжалва мярката си за неотклонение. В съда той заяви, че иска да излезе от следствения до началото на процеса, за да се грижи за Маргарита, която пък направила опит за самоубийство.

Съдия Захарин Захариев обаче не уважи иска му  и  касапинът остана в арестта. Менашки не само, че не можа да обжалва пак, но  и със сигурност ще остане за дълго време на топло, тъй като срещу него са събрани достатъчно много доказателства за извършеното престъпление.