Розова дрога спипаха в "Славейков"

Крими

17-11-2012, 12:03

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Ченгетата намерили и подвижна лаборатория за производството й

100 гр розови амфети, много трева и подвижна лаборатория за дрога спипаха униформените в Бургас само за денонощие.

Първи в полезрението на ченгетата попаднал 30-годишнен бургазлия от "Меден Рудник". Това се случило около 20,30 часа в четвъртък. Униформените спрели за проверка опела му в квартал Победа и вътре намерили пликче с 40 гр. розов метамфетамин.

Малко по-късно пък до бензиностанция ОМВ в "Славейков" в Мердецеса на 28-годишен ямболия униформените спипали още 60 гр от розовата дрога, както и стъклена колба, приспособена за производство на синтетични наркотици. При оглед на квартирата му в Равда са намерени още прибори за мобилна лаборатория за производство на метамфетамин, найлонова торбичка със 100 гр от розвия наркотик и 20 гр трева. И двамата са задържани за денонощие.

На следващия ден ченгетата хванали и 16-годишен с 3 гр метамфетамин. Това станало в апартамент в бл. 20 в к-с "Славейков". 28-годишният съсед на на тинейджъра също се разписал, но по-скромно, с 15 грама марихуана. По случаите са образувани досъдебни производства.

Същия ден служители от Пето районно проверили и дома на 29-годишен бургазлия в бл. 87 в к-с "Лазур". Там униформените намерили и иззели девет топчета канабис. Мъжът е задържан за 24 часа.