Скандално! Домусчиев брои половин милион на Левски!

Спорт

17-11-2012, 13:15

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Иво Тонев бесен, опасява се от Х в Разград

Напрежението в Левски е достигнало връхната си точка.

Причината е в собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Оказа се, че той е основен спонсор на... президента на "сините" Тодор Батков. Морският олигарх е налял във вестника на адвоката над 300 000 лева в последните две години. Почти толкова е "намазал" и друг бос на "Герена". Става дума за "чорбаря" Стилян Шишков. Неговата агенция ползва на преференциални цени цял етаж в столична сграда на Домусчиев. Двамата началници в Левски са на плюс над половин милион от отношенията си с боса на Лудогорец, което сериозно притеснява Иво Тонев!

Наместникът на спонсорите на "Герена" се опасявал, че тези бизнес-отношения може да доведат до Х в Разград! Така щели да са доволни всички, без самия Тонев. Той държи на победа на всяка цена. Така Левски ще се откъсне на 5 точки пред Лудогорец. Разградчани почти сигурно ще сбъркат и следващия кръг, когато гостуват на възродения Ботев (Пд), което означава на 80 процента сигурна титла за Левски. Всичко това развързва ръцете на Тонев за по-сериозни преговори със старияспонсор ВТБ или новия - "Газпром".

Припомняме, че преди по-малко от месец Батков и Домусчиев създадоха обща фирма, която взе тв правата. В нея е и собственикът на ЦСКА Димитър Борисов. Sportline.bg научи, че олигархът сам е платил целия уставен капитал от един милион лева, подпомагайки за пореден път изпадналият в сериозна криза Тодор Батков.