Николета: В Къщата има наши и ваши!

Бургас Лайф

17-11-2012, 17:56

Снимка:

facebook.com

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Плеймейт №1 прогнозира, че Багата ще спечели

"Вътре в къщата има наши и ваши", призна наблюденията си плеймейтката Николета Лозанова в предаването на Мартин Карбовски днес.

"Прави ми впечатление, че някои от съквартирантите доста ги пазят, което не би трябвало да е така", заяви Ни Ло и обясни, че визира синоптичката Никол Станкулова като лице на Нова тв. 

"Мисля, че Златка обра по-негативните коментари, защото по някакъв начин се опитаха да я изложат", допълни Ни Ло. Все пак плеймейтката изказа възмущение от бруталното държание на Мис Плеймейт за 2009-а към Къци в Къщата. 

"От самото начало когато стана това със столиците аз я защитих, защото и аз не ги знам всички, а и съм сигурна, че 99% от хората, които пишат по форумите срещу Златка и те не ги знаят”, обясни колегиално Николета.

Сексапилната плеймейтка обаче много скоро след застъпническия акт зачеркнала бургазлийката и дори я изкритикува остро за нападките й към ексшоумена.

"Държанието й спрямо Къци ме накара да си променя малко мнението. Според мен една истинска дама, една жена не трябва да се държи така, да вика и по този грозен начин да обижда", обясни Лозанова.

Нежната половинка на Валери Божинов даде експертно мнение и кой ще остане последен в риалитито тази вечер. "Багата ще спечели. Цяла България го харесва и обича", прогнозира най-известната плеймейтка в България. Лозанова прибави и световната титла на ММА боеца към предимствата му като ВИП на 2012-а.

Тя обаче призна, че симпатизира на Къци, но не вярва фаворитът й да вземе голямата награда. 

Всеки един от хората в Къщата има нужда да спечели паричното поощрение на Брадъра, разкри още г-жа Божинова.

Тя каза още, че не съжалява, че не прекрачила прага на лукс имота в Нови хан през този сезон."Мисля, че там не ми е мястото. Ако не бях семейна и с дете, бих влязла, но на този етап не", подчерта Лозанова като обясни, че без значение от големината на хонорара приоритетите й са други. Тя допълни, че е голям фен и на Фънки и именно с него щеше да се сближи, ако беше влязла в шоуто.