Bulgariautre: кой, къде, кога

Общество

17-11-2012, 20:30

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Предстоящите събития в страната утре, 18 ноември

София

9.00 часа - Варненският митрополит Кирил наместник-председател на Светия Синод ще отслужи архиерейска Света Литургия в митрополитската катедрала „Света Неделя”.
10.00 часа - пред спешния център на Военномедицинска академия ще бъде открита разтърсваща инсталация в памет на загиналите при катастрофи.
11.00 часа - в православния храм „Свети Седмочисленици“ ще бъде отслужена панихида за загиналите при пътни злополуки.
11.00 часа - в „София прес” ще се проведе кръгла маса на „18 ноември – гражданската енергия за промяна 23 години по-късно”. В дискусията ще участват президентът (1990-1997) Желю Желев, Петко Симеонов, проф. Владимир Чуков и др.
В Националния музей „Земята и хората” се провежда международна изложба на котки.
11.00 часа - в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Инициативен комитет от представители на Единна народна партия и граждански, които ще обявят официално мотивите срещу позицията, предложена от БСП, за референдум за АЕЦ „Белене”.
12.00 часа - в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на ПП ЛИДЕР и ПП „Национален Идеал за Единство” (НИЕ) на тема: „Бюджет 2013 - липса на реформи и икономически растеж”.

Благоевград
От 11.00 часа в зала Скаптопара Община Благоевград и спортните клубове на територията и организират съвместно благотворително шоу, за да се съберат средства за обгорения треньор по гимнастика Георги Воденов.
Бургас
От 11.00 часа пред сградата на КАТ – Бургас ще се проведе протест срещу нарушителите на ограниченията на скоростта.
Габрово
В 11.00 часа дирекцията на Природен парк „Българка“ организира в посетителския си център празнична еко надпревара по случай 10 годишнината от обявяването на парка за защитена територия.