Черната Златка: Аз съм победител на народа

Бургас Лайф

17-11-2012, 20:14

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Междувременно стана ясно, че "Речник на общата култура" е първата книга, с която плеймейтаката ще попълва дупките в знанията си

"Аз съм вече победител, при това победител на народа, което е по-важното", каза Черната Златка пред Мартин Карбовски в предаването му днес.

"Разбрах, че съм фаворитът на народа в последствие след като излязох от Къщата. Получавам писма, хората ме спират и ми стискат ръката, казват ми "Ти си много земен човек, много ни впечатли", разказа още бургазлийката.

Златка за пореден  път заяви, че мечтата й е да стане тв водеща. Апетитната плеймейтка обаче имала горчив опит в телевизията. Нагъл продуцент й налетял с неприлични предложения, но отказа да разкрие повече подробности около случката. Тя обяви още, че вече има сериозно предложение и очаква скоро да реализира свой продукт.

"Фънки е моят фаворит, искам той да спечели. Не съм за Багата, дадох му медальона, защото знам положението му сега. Ако народът го избере, аз съм ок", изрази пристрастията си за финала горещата моделка.

Златка призна още, че приятелят й Миро все пак я е посрещнал на излизане от Къщата и всичко между тях е изгладено. Единственият човек пък, с когото Злати щяла да пие кафе от бившите си съквартиранти, е устатата Кристина Патрашкова. Междувременно стана ясно, че първата книга, с която плеймейтката ще попълва дупките в знанията си е "Речник на общата култура" на Дитрих Шваниц.